Health Innovation School Haaglanden

Stichting Transmurale zorg, LUMC Campus Den Haag en de gemeente Den Haag organiseren de Health Innovation School Haaglanden. De Haagse editie van de landelijke Health Innovation School, waar je alles leert over innovatie in en transformatie van de huidige zorg.

De drie pijlers van de Health Innovation School zijn het stimuleren van een innovatieve manier van denken, het uitwisselen van kennis en vaardigheden en het bevorderen van samenwerking in netwerken.

50 deelnemers uit de regio Haaglanden gaan samen aan de slag om knelpunten in de wijk of regio aan te pakken door middel van projecten en tijdens de interactieve lesdagen. We zijn op zoek naar een goede verdeling van deelnemers en streven naar “the whole system in the room” om zoveel mogelijk van en met elkaar te kunnen leren.

Vanaf 23 januari t/m 23 februari zijn de inschrijvingen geopend, dus schrijf je snel in! Kandidaten worden geselecteerd op basis van motivatie en de drive om de zorg te veranderen en innovaties te implementeren.

Meer informatie over de inhoud en doelen van en aanmelding voor de HIS Haaglanden zijn te vinden in de flyer of op onze website: www.healthinnovationschool.nl/haaglanden 

Vragen? Neem contact op via: healthinnovationschool@transmuralezorg.nl of bel Stichting Transmurale Zorg: 070- 700 00 77