Actueel overzicht aangesloten geestelijk verzorgers

Deze pagina wordt continue aangevuld.

Mevr. Helma Aniceta-van Maanen
SKGV nr.: 203866
email: helma-aniceta@ziggo.nl
telefoon: 06-52244112
over Helma: Helma werkt binnen de gehele regio.
Levensverhaal, eenzaamheid, zingeving, depressie, ouderdom, dementie, stervensbegeleiding, rouwverwerking, dementie, moreel beraad, ethiek.

Dhr. Karan Gokoel
SKGV nr.: 410271
email: karangokoel@outlook.com
telefoon: 0615420595
over Karan: Karan is werkzaam in Rijswijk en Den Haag.
Algemeen geestelijk verzorger (ruim 4 jaar) die denominatie overstijgend werkt. Daarnaast is Karan gespecialiseerd in hindoeïstische- en boeddhistische geestelijke verzorging (spiritual care). Ook als u geen geloofsovertuiging heeft kan Karan als zingevingsdeskundige altijd een gesprek met u aangaan.

Dhr. Maurice van der Put
SKGV nr.: 231330
email: maurice@depastoralepartner.com
telefoon: 0612597724
over Maurice: Maurice werkt binnen de gehele regio.
Op de website www.depastoralepartner.nl kunt u informatie over Maurice vinden. Sinds 2000 bezoekt hij mensen thuis om samen met hen zin en weerbaarheid in het leven te vinden. Ook in de laatste fase kan er rust en vertrouwen komen als er naar gezocht wordt.

Mevr. Janie van Middelkoop
SKGV nr.: 202631
email:
j.vanmiddelkoop@kpnplanet.nl
telefoon: 06-17889768
over Janie: Janie werkt in Den Haag en Rijswijk.
Na vele jaren als verpleegkundige in het ziekenhuis, de psychiatrie en de thuiszorg heeft Janie zich laten omscholen tot geestelijk verzorger in de ouderenzorg. Grote en kleine geloofsvragen boeien Janie. Ze is van mening dat niemand ooit uitgeleerd is. Levenskunst en wijsheid is te vinden in oude religieuze stromingen en ook in moderne varianten van verdieping en zingeving. Leren leven vanuit innerlijke ruimte in verbinding met jezelf, anderen, de natuur en de wereld om je heen heeft haar volle aandacht.

Dhr. Moritz Pfähler
SKGV nr.: 202951
email: moritz3712@hotmail.com
telefoon: 0610823869
over Moritz: Moritz werkt binnen de gehele regio.
Zingevings- en levensvragen, contextuele hulpverlening, eenzaamheid, euthanasiebegeleiding, mantelzorg begeleiding, moreel beraad, multiculturele zorgverlening, ouderen, palliatieve zorg, rouw en verliesverwerking, stervensbegeleiding en uitvaartzorg, vieringen, vrijwilligers.