Bijeenkomsten voor zorgprofessionals

Stichting Transmurale Zorg organiseert bijeenkomsten op het vlak van dementiezorg. In iedere bijeenkomst staat een specifiek thema centraal. Met de bijeenkomsten stimuleren we dat zorgprofessionals kennis en ervaringen delen, samen knelpunten signaleren en met elkaar netwerken.

Netwerkbijeenkomsten voor casemanagers dementie
Speciaal voor casemanagers dementie organiseert Stichting Transmurale Zorg jaarlijks een aantal netwerkbijeenkomsten met wisselende thema’s. Casemanagers dementie vergroten in gesprek elkaars deskundigheid. Meer informatie over casemanagement dementie is te vinden in de kennisbank.  
De netwerkbijeenkomsten voor casemanagers dementie zullen plaatsvinden op 15 januari, 2 mei en 26 november 2019.

Bijeenkomsten voor leidinggevenden van casemanagers
Ook voor leidinggevenden van de casemanagers dementie organiseert Stichting Transmurale Zorg jaarlijks een aantal bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken leidinggevenden onder meer acties uit het jaarplan en knelpunten uit het werkveld.
De bijeenkomsten met de leidinggevenden van de casemanagers dementie zullen plaatsvinden op 18 februari, 20 mei en 9 december 2019.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de bijeenkomsten? Of wilt u zich aanmelden voor een van de bijeenkomsten? Neem gerust contact op met Mandy Los.