App Transmurale Werkafspraken Den Haag e.o.

In de app 'Transmurale Werkafspraken Den Haag e.o.' vindt u alle transmurale werkafspraken en regionale richtlijnen uit de regio. Het doel van de app is het bevorderen van kennisdeling in de regio.

Werkafspraken
Alle werkafspraken zijn (ook offline) beschikbaar via smartphones en tablets waardoor ze overal en op elk moment door zorgverleners geraadpleegd kunnen worden. Ook bij patiënten die geen internet hebben. Denk bijvoorbeeld aan de wijkverpleegkundige die bij de cliënt thuis komt en geen werkafspraak bij de hand heeft. De wijkverpleegkundige kan op dat moment de werkafspraak op zijn/haar smartphone of tablet er bij pakken.

Nieuws
Naast alle werkafspraken die door zorgverleners zijn gemaakt, vindt u ook de nieuwsbrieven die door Stichting Transmurale Zorg worden uitgegeven terug in de app.

FMCC
Regio Haaglanden is de achtste regio in Nederland die werkt met een dergelijke app. Via www.fmcc.nl, de koepelorganisatie van en voor medisch coördinerende centra (MCC’s) en transmurale centra, kunnen werkafspraken ook tussen verschillende regio’s gedeeld worden.

U kunt de app downloaden in de App Store of via Google Play.

  • App Store: zoek op ‘Transmurale Werkafspraken Haaglanden’
    Download de App in de Appstore
  • Google Play: zoek op ‘Werkafspraken Haaglanden’
    Download de app in de Playstore

Vragen en/of opmerkingen
Heeft u vragen en/of opmerkingen over de app? Neem dan contact op met Heleen van Milligen, heleen.vanmilligen@transmuralezorg.nl.

Smoelenboek

In het smoelenboek kunnen huisartsen en medisch specialisten in regio Haaglanden contactgegevens (inclusief foto) met elkaar delen. Hierdoor kunnen zij elkaar via korte lijnen benaderen. 

Het smoelenboek is uitsluitend te gebruiken door huisartsen en medisch specialisten in regio Haaglanden.

Het doel van het smoelenboek is de bereikbaarheid tussen huisarts en medisch specialist te verbeteren. 

Naar het smoelenboek

Nog geen inlogaccount?
Ben je huisarts of medisch specialist in regio Haaglanden en heb je nog geen inlogaccount voor het smoelenboek? Vraag dan een inlogaccount aan bij Heleen van Milligen: heleen.vanmilligen@transmuralezorg.nl

Gegevens wijzigen
De huisartsen en medisch specialisten houden zelf hun gegevens up-to-date. Het wijzigen van gegevens kan via uw telefoon of tablet. Volg onderstaande stappen:
   1. Open het smoelenboek
   2. Zoek uw eigen profiel op (bv. via de zoekfunctie)
   3. Klik uw profiel aan
   4. Klik op ‘wijzig’ (rechts boven in het scherm)
   5. Wijzig uw gegevens
   6. Klik op ‘bewaar’ (rechts boven in het scherm)