Kennismarkt Propallia – online

Thema
Online Kennismarkt Propallia
Locatie
Online (link volgt na aanmelding)
Doelgroep
Zorgverleners, managers, beleidsmedewerkers en opleiders op het gebied van palliatieve zorg
Datum
3 juni 2021
Tijd
van 15.00 tot 17.00

Ben jij actief in de palliatieve zorg in de regio Delft, Gouda, Den Haag of Leiden? Of je nu aan het bed staat, in het management van een zorgorganisatie zit of opleider bent: jij kunt de zorg beter maken. Hoe? Met de lessen, interventies en instrumenten die voortkomen uit het ZonMw-programma Palliantie. Meer dan zorg.

Dankzij de Online Kennismarkt van Propallia ben je weer helemaal op de hoogte én geïnspireerd. Je krijgt informatie over een scala van Palliantie-projecten en praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan in de praktijk.

Programma

  • Lezing ‘Implementatie in de palliatieve zorg’
  • Pitches over lessen, interventies en instrumenten uit onderzoek, o.a.:
  • Breakout rooms: ga met onderzoekers en collega’s uit de regio in gesprek over díe thema’s die het meest aansluiten bij jou en je organisatie.

Klik hier om je aan te melden*

* Deze bijeenkomst is bedoeld voor zorgverleners, managers en beleidsmedewerkers in zorgorganisaties en opleiders die actief zijn op het gebied van palliatieve zorg in de regio’s Delft, Gouda, Den Haag en Leiden. De organisatie streeft naar een evenwichtige samenstelling en behoudt zich daarom het recht om aan specifieke doelgroepen voorrang te geven.