Meedoen aan de Dementiemonitor 2022

Iedere twee jaar voert Alzheimer Nederland samen met het Nederlands Instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (NIVEL) een groot onderzoek uit onder mantelzorgers. Met de resultaten van dit onderzoek vragen we aandacht voor de problematiek en behoeften van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Ook helpen de resultaten ons om advies te geven over de verbetering van regionale dementiezorg. Nieuw dit jaar is dat we niet alleen voor mantelzorgers, maar óók voor mensen met dementie een vragenlijst hebben ontwikkeld. Met behulp van deze vragenlijst proberen we meer te weten te komen over hoe mensen met dementie zorg en ondersteuning ervaren.

De Dementiemonitor loopt tot en met 30 juni 2022. Daarna worden de resultaten geanalyseerd en vervolgens verspreid via rapporten, factsheets en infographics. De onderzoeksresultaten vormen belangrijke input voor de belangenbehartiging voor mensen met dementie en mantelzorgers.

Alzheimer Nederland heeft meer respons nodig! Wilt u meedoen aan het onderzoek, klik dan op deze link en vervolgens op de gele knop.

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl