Een landelijk nummer voor bestaande consultatiedienst palliatieve zorg

Om zorgprofessionals bij complexe casuïstiek in de palliatieve zorg te assisteren, zijn ruim 15 jaar geleden telefonische consultatieteams palliatieve zorg opgezet in Nederland. Generalisten kunnen zo specialisten raadplegen om patiënten de beste palliatieve zorg te bieden.

Consultatieteams zijn regionaal georganiseerd en zijn bereikbaar via een eigen telefoonnummer. Het regionale consultatieteam van de regio Haaglanden-DWO is bereikbaar via 088 123 245 0.

Eén landelijk telefoonnummer

Naast deze regionale telefoonnummers is er nu ook één landelijk telefoonnummer (088-6051444) dat via de postcode van de consultvrager uitkomt bij een consultatieteam. Hiermee gaat een langgekoesterde wens van de consultvragers in vervulling. Eén landelijk nummer is eenduidig, herkenbaar en vormt een makkelijke ingang naar ondersteuning dichtbij.

Fibula en IKNL hebben op 1 juli 2020 hun activiteiten ter ondersteuning van palliatieve netwerkzorg gebundeld en ondergebracht bij Fibula. De consultatiedienst is op die dag van IKNL overgegaan naar Fibula.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl