Ervaringen met de zelfevaluatie palliatieve zorg

De zelfevaluatie palliatieve zorg is gebaseerd op het Kwaliteitskader palliatieve zorg. Het stimuleert bewustwording in de zorgorganisatie en het netwerk, en geeft inzicht waar men staat ten aanzien van aanbod en organisatie van de palliatieve zorg. Het maakt gerichte verbetering en het van elkaar leren, mogelijk.

Om organisaties hier een beeld bij te geven, zijn er drie filmpjes met ervaringsverhalen over de zelfevaluatie palliatieve zorg gemaakt van respectievelijk een ziekenhuis, een verpleeghuis en een thuiszorgorganisatie. Aan het woord komen zorgverleners en de rol van de netwerkcoördinator wordt toegelicht. De filmpjes geven een beeld van het doel, de werkwijze en wat het uitvoeren van de zelfevaluatie hen heeft opgeleverd.

In de regio Haaglanden hebben inmiddels enkele organisaties besloten om de zelfevaluatie uit te voeren. Organisaties die meer informatie willen krijgen of zich aan willen melden voor de zelfevaluatie, kunnen zich melden bij Sven Zeilstra (Netwerkcoördinator) via Sven.Zeilstra@transmuralezorg.nl of 06-11680197.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl