Even voorstellen…..

Kunt u kort omschrijven wat uw organisatie doet?
Saffier biedt ouderenzorg aan in Den Haag. We bieden verpleeghuiszorg, revalidatiezorg en wonen met zorg. Wij hebben tien locaties en drie wijkcentra in allerlei delen van de stad.

Waarin onderscheidt uw organisatie zich?
Saffier is al vroeg begonnen met persoonsgerichte zorg en daar zijn we best ver mee. We proberen zo goed mogelijk uit te gaan van het leven dat de bewoners en clienten zelf graag willen hebben en gaan uit van wat ze zelf belangrijk vinden. We zijn ook groot in herstelzorg: er revalideren honderden mensen per jaar bij ons. Ook zijn we gespecialiseerd in het bieden van zorg aan mensen die Korsakov, niet aangeboren hersenletsel of zware dementie hebben.

Wanneer is VTZ voor u geslaagd?
VTZ gaat ons helpen om samen de zorg beter te maken voor de bewoners van onze stad. Sommige obstakels kunnen alleen maar opgeruimd worden als we de handen ineen slaan. Ik ben er van overtuigd dat VTZ daar een belangrijke rol in kan en gaat spelen.

Wat gaat u en uw organisatie bijdragen aan het doen slagen van VTZ?
Meedoen! Met alle thema’s waar we aan bij kunnen dragen.

Wat verwacht u van andere organisaties om VTZ tot een succes te maken?
Hetzelfde. Als VTZ nog niet zou bestaan, dan zouden we vandaag nog bedenken dat we een VTZ nodig hebben. Want in deze tijd kunnen we niet meer zonder elkaar. De uitdagingen in de zorg zijn daarvoor veel te groot.

Wilt u VTZ nog iets meegeven?
Niet alleen veel succes, maar ook veel plezier!
Samenwerken kan ook erg leuk zijn en laten we dat er ook van maken.