Gezocht: Gastdocenten palliatieve zorg

“Persoonlijke verhalen raken studenten eerder en helpen hen om theorie en praktijk beter met elkaar te verbinden. Daarom nodigen we mensen die hun ervaringen willen delen uit om zich aan te melden.”

Consortium Propallia (Regio Den Haag, Leiden, Gouda en Delft) zet zich in voor het verbeteren van de zorg voor patiënten en hun naasten in de laatste periode van het leven. Daarbij stellen we de wensen en ervaringen van patiënten en naasten centraal. We willen daarom meer ruimte en aandacht geven aan deze ervaringen in het onderwijs voor zorgpersoneel, omdat we merken dat dit de kwaliteit van het onderwijs verbetert. Het gaat om onderwijs voor studenten/leerlingen in verschillende opleidingen en nascholingen. Bijvoorbeeld voor artsen, verzorgenden, begeleiders, verpleegkundigen en vrijwilligers van VPTZ.

Het Onderwijsknooppunt Propallia is dé plek waar vertegenwoordigers vanuit het mbo, hbo, wo onderwijs, bij- en nascholing, patiënten en naasten, onderzoek en zorgpraktijk bij elkaar komen met als doel de kwaliteit van de palliatieve zorg te verbeteren door in te zetten op onderwijs. Het Onderwijsknooppunt stelt een pool van gastdocenten samen, welke beschikbaar zijn voor organisaties die een scholing over palliatieve zorg organiseren.

Bent u geïnteresseerd? In de bijlagen vindt u de flyer voor ervaringsdeskundigen en zorgprofessionals die zich aan kunnen melden voor deze pool van gastdocenten.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl