Hospice Waterhof (WZH) tijdelijk gesloten

Het is tijdelijk niet mogelijk om nieuwe cliënten op te nemen in Hospice Waterhof. De komende maanden wordt het hospice en de etages daarboven verbouwd. In verband met de te verwachte overlast, is het niet mogelijk op deze afdeling goede zorg te bieden aan terminale cliënten.

De verbouwing gaat in januari 2023 van start en zal naar verwachting circa vijf maanden in beslag nemen. Op dit moment onderzoekt WZH de mogelijkheden om op een andere afdeling of locatie hospicezorg te leveren. Zodra er weer cliënten kunnen worden opgenomen op een andere afdeling, zal WZH hierover communiceren. Na de verbouwing zal Hospice Waterhof weer de gebruikelijke hospicezorg leveren.

Tijdens deze tijdelijke sluiting kan gebruik worden gemaakt van de overige palliatieve units (PTU’s) in de regio. Onderstaand een overzicht van de PTU’s, waarvan de beschikbaarheid terug te vinden is in de Palliatieve ZorgZoeker. Naast de PTU’s kan er ook gebruik gemaakt worden van de diverse hospices in de regio. De kosten hiervan kunnen afwijken van de kosten bij opname in een PTU.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl