Landelijke presentatie over samenwerking st. Vobis

Op dinsdag 26 maart organiseerden Vilans en Movisie i.s.m. Dementie Netwerk Nederland een landelijke kennisbijeenkomst over dementie bij mensen met een migratie-achtergrond. Deze bijeenkomst stond in het kader van goede voorbeelden. Vanuit het Netwerk Dementie Haaglanden waren Marleen Quakkelaar (programmaleider dementie bij VTZ) en Karan Gokoel (psycholoog en geestelijk verzorger bij WZH) gevraagd om te vertellen over de succesvolle samenwerking met St. Vobis.

Eerst werd een korte pitch gegeven waarin Marleen vertelde over de bevolkingssamenstelling van de regio en St. Vobis. Vervolgens gaf Karan een teaser over de werkvormen die zij met st. Vobis hebben gekozen.

In de tweede verdiepingsronde konden de aanwezige deelnemers kiezen uit de verschillende goede voorbeelden, zodat de zaal in groepjes werd opgedeeld. Er was veel belangstelling over de samenwerking met St. Vobis, die bestaat uit een serie huiskamergesprekken over dementie die worden afgesloten met een conferentie. Voor meer informatie, klik hier.

Tot slot heeft Karan nog informatie verstrekt in de laatste ronde over hoe hij zijn rol als sleutelfiguur inricht en hoe anderen een sleutelfiguur kunnen vinden/benaderen.

Het was een zinvolle bijeenkomst en er zijn veel goede voorbeelden gedeeld.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl