Nieuw themaboekje Pal voor u

Nieuw themaboekje over seksualiteit en intimiteit bij een levensbedreigende ziekte.

Ziekenhuisbezoeken, behandelingen, leven tussen hoop en vrees… Intimiteit en seksualiteit zijn niet de eerste zaken waar je aan denkt, als je geconfronteerd wordt met een levensbedreigende ziekte. Toch hoort intimiteit bij de relatie. Het zorgt voor geborgenheid, plezier en troost en draagt bij aan minder eenzaamheid.
Daarom is het Pal voor u-themaboekje Wat als je meer intimiteit wenst? verschenen.

Het themaboekje over intimiteit en seksualiteit bij een levensbedreigende ziekte bevat achtergronden, tips en ervaringsverhalen. Over de invloed van ziekte op intimiteit en seksualiteit. Om meer te weten te komen over hoe je intimiteit en seksualiteit bij een levensbedreigende ziekte kunt verbeteren. Om het gesprek met elkaar- en zorgverleners- aan te gaan. En om te lezen waar je terecht kunt voor de juiste hulp.

Het themaboekje, Wat als je meer intimiteit wenst? is mede mogelijk gemaakt door Netwerken Palliatieve Zorg Amsterdam-Diemen, Haaglanden, Noord-Holland Noord & Zaanstreek Waterland, Rotterdam e.o., Salland, Utrecht Stad & Zuidoost-Utrecht, Zuid-Gelderland, Zuid-Holland Noord.

Over Pal voor u
Ongeneeslijk ziek en dan? Het landelijk platform Pal voor u geeft betrouwbare informatie over omgaan met ongeneeslijke ziekte en palliatieve zorg. De uitgaven komen tot stand in nauwe samenwerking met veel betrokken, deskundige personen en organisaties. Zo levert Pal voor u al jarenlang een positieve bijdrage aan goede voorlichting over en een betere bekendheid van palliatieve zorg.

Het themaboekje is te verkrijgen via het netwerk. Netwerkpartners ontvangen een aantal exemplaren. Bij interesse kunt u een aanvraag doen via info@transmuralezorg.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl