Nieuwe programmaleider Dementie

Hallo! Mijn naam is Marleen Quakkelaar en per 1 juli ben ik met veel enthousiasme gestart als programmaleider Dementie bij Vereniging Transmurale Zorg.

Ik werk nu ruim 12 jaar in de ouderenzorg in de Haagse regio. Na mijn studie als maatschappelijk werker ben ik gestart als coördinator in de vrijwilligerszorg. De eerste vijf jaar heb ik vrijwilligers gekoppeld aan mensen met een chronische of levensbedreigende ziekte. Ook was ik betrokken bij een project voor eenzame ouderen. Daarna heb ik me specifiek op terminale zorg gericht, een thema dat ik nog steeds een warm hart toedraag en ervaring die ik nu kan gebruiken in combinatie met dementie. In die tijd heb ik veel samengewerkt met transmurale zorg, een opleiding projectmanagement afgerond en werd ik steeds nieuwsgieriger naar hoe het zou zijn om bij deze mooie organisatie te werken. Toen ik begin dit jaar werkzaam was als teamleider huishoudelijke hulp bij een VVT organisatie kwam er een vacature vrij bij VTZ.

De afgelopen jaren heb ik veel cliënten met dementie en hun mantelzorgers gesproken en ondersteund. Gelukkig wordt er in de regio veel zorg geboden door bevlogen hulpverleners en organisaties. Ik kijk ernaar uit om als programmaleider bij te dragen aan de transmurale samenwerking zodat we met elkaar de best mogelijke zorg en ondersteuning kunnen bieden.

De afgelopen weken ben ik veel (oude) bekenden tegengekomen en ik kijk ernaar uit om de rest van het netwerk te leren kennen. Schroom niet om contact met mij op te nemen voor een live/online kennismaking. Tot ziens!

Marleen Quakkelaar
Werkdagen: Ma/di/do/vr

Vrederustlaan180 (p/a Basalt)
2543 SW Den Haag
M: 06-29205979
T: 070-7000077
E: marleen.quakkelaar@transmuralezorg.nl

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl