Nieuwe Programmaleider Netwerk Dementie Haaglanden

Ik ben Mandy Los en ik ben op 1 april met veel energie gestart bij Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o. als programmaleider voor het Netwerk Dementie Haaglanden.

Als jong meisje heb ik al van dichtbij meegemaakt wat de gevolgen zijn van dementie, hoe ongelooflijk complex en onvoorspelbaar het ziektebeeld is en waar je als familielid allemaal tegenaan loopt als je naaste (oma in mijn geval) dementie heeft. Toentertijd was deze ervaring een van de redenen om verpleegkundige te worden. Sindsdien heb ik in diverse verpleegkundige functies, lijnfuncties en beleidsfuncties gewerkt, veelal in de ouderen (dementie)zorg.

Ik kijk er naar uit om mij in te zetten voor de juiste zorg en ondersteuning, op het juiste moment, op de juiste plaats voor mensen met (een vermoeden van) dementie en hun naasten.

De komende weken zal ik mij verder gaan verdiepen in de goede voorbeelden en uitdagingen in de dementiezorg en -hulpverlening in de regio Haaglanden en ik hoop op korte termijn kennis te maken.

Mocht je interesse hebben om vast een kennismaking te plannen, dan graag! Mijn contactgegevens staan onderaan dit bericht.

 

Ik kijk uit naar een waardevolle samenwerking!

 

Contactgegevens Mandy Los

Programmaleider Netwerk Dementie

(Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag, en vrijdag)

 

Vrederustlaan 180 (p/a Basalt)

2543 SW Den Haag

T  : 070-7000077

M : 06-11243142

E  : mandy.los@transmuralezorg.nl