Nieuwe uitgave Pal voor U: Hulpgids voor meer veerkracht

Het Pal voor u-magazine geeft voorlichting over omgaan met ongeneeslijke ziekte en palliatieve zorg. Dit jaar verschijnt een speciale uitgave, namelijk een hulpgids voor meer veerkracht!

Veerkracht is de kracht om met veranderingen en tegenslag om te gaan. Als je ongeneeslijk ziek bent, helpt dit je voldoening uit het leven te halen, ondanks alle beperkingen.

Veerkracht. De een beschikt er van nature meer over dan de ander. Maar je veerkracht vergroten is iets dat we allemaal kunnen leren. In deze speciale uitgave van Pal voor u leest u hoe.

 

Pal voor u sept 2021

Met persoonlijke verhalen
Ervaringsdeskundigen Mirjam en Hans vertellen hoe zij dat doen: jezelf aanpassen aan nieuwe situaties en genieten van alles wat nog wel kan. En cabaretière, zangeres en actrice Karin Bloemen vertelt openhartig over haar moeilijke jeugd en hoe ze mede dankzij haar veerkracht het geluk vond.

Met advies van deskundigen
Omgaan met tegenslag. Eigen regie. Hoop. Verschillende deskundigen vertellen hoe je je veerkracht kunt vergroten en daarmee je kwaliteit van leven.

Met oog voor naasten
Als je zorgt voor iemand die ongeneeslijk ziek is, is het prettig als iemand aandacht heeft voor jou als naaste. Welke zorg en hulp is er voor jou als naaste?

 

Bestellen voor partners in regio Haaglanden
Organisaties die lid zijn van het Netwerk Palliatieve Zorg Haaglanden ontvangen binnenkort een aantal exemplaren. Daarnaast zullen de magazines worden meegenomen naar bijeenkomsten. De tijdschriften zijn gratis (bij) te bestellen via info@transmuralezorg.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl