Project Geestelijke Verzorging Thuis afgerond

Vanaf 2019 heeft Vereniging Transmurale Zorg, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), zich ingezet om de uitvoering en operationalisering van geestelijke verzorging in de thuissituatie op te zetten voor de gemeenten Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Zoetermeer. Op 31 december 2021 is deze opdracht, met een goed lopende werkwijze en administratie, tot een einde gekomen.

De subsidie voor Geestelijke Verzorging Thuis wordt vanaf 2022 door Haagsche Zin, het regionale Centrum voor Levensvragen, aangevraagd. Daarmee eindigt de betrokkenheid van Vereniging Transmurale Zorg bij dit project, maar zal de dienst doorgang vinden in onze regio voor de aankomende jaren. Aan de procedure van deze dienst wordt niets veranderd, enkel dat geestelijk verzorgers zich niet bij Vereniging Transmurale Zorg maar bij Haagsche Zin aansluiten.

Voor meer informatie over de dienst Geestelijke Verzorging Thuis verwijzen wij u vanaf 1 januari 2022 graag door naar Haagsche zin.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl