Renovatie Jacobshospice

Het Jacobshospice gaat een renovatie tegemoet.

Het is een combinatie van nut en noodzaak; we willen toekomstige gastbewoners voorzien in comfort binnen een sfeervolle huiselijke omgeving. Alle ruimten worden aangepakt en daardoor gaat het hospice 3 maanden dicht. De sluiting is van 1 oktober tot begin januari 2020.

In aanloop naar de renovatie zal het hospice de instroom van nieuwe opnames beperken. Het hospice wil echter zo lang mogelijk plek bieden. Dit vraagt om andere beoordeling van de PTZ. Op dit moment wordt uitgegaan van een levensverwachting van enkele dagen tot maximaal enkele weken.

Hoe kunt u helpen?
U kunt de betrokkenen vertellen dat het hospice gaat renoveren. Dat het hospice daardoor strikter is wie in aanmerking komt voor opname. Uiterlijk half september moet het hospice leeg zijn. U begrijpt dat iedereen erbij gebaat is om overplaatsingen naar omringende hospices te voorkomen.
Situaties waarbij u zelf twijfelt over de prognose of het verloop, kunt u beter doorverwijzen naar omringende hospices. Bij vragen kunt u contact met het coördinatieteam van het Jacobshospice opnemen via 070-3081081 of info@jacobshospice.nl.

In januari 2020 staat de deur van het Jacobshospice weer wagenwijd open voor alle mensen met een PTZ.

Bijlage: Officieel bericht renovatie Jacobshospice