Terugblik Palliatief Café bij Centrum Marike

Vereniging Transmurale Zorg en Centrum Marike (voorheen Inloophuis Haaglanden www.centrummarike.nl) organiseerden op dinsdag 27 september 2022 een interactieve bijeenkomst over Domein 8: Verlies en Rouw, van het kwaliteitskader Palliatieve Zorg. De spreker was Esther van Apeldoorn van Feelz Training & Coaching (www.feelz.nu).

Het was een goed moment om even stil te staan bij het onderwerp Verlies en Rouw. Er werd kennis uitgewisseld en gekeken waar samenwerking versterkt kan worden. Centrum Marike is er voor mensen die leven met of na kanker en hun naasten en bieden o.a. workshops, individueel contact en gesprekken met lotgenoten. Zij brengen graag onder de aandacht dat u mensen kunt doorverwijzen naar deze huiselijke plek.

Men benoemde dat er behoefte is aan gezamenlijke scholing waarbij ruimte is voor het uitwisselen van ervaringen. Eén van de onderwerpen die werd genoemd is het herkennen van signalen van “levend verlies”, omdat dit vaak een relatie heeft met onbegrepen gedrag.

Centrum Marike, bedankt voor de kennismaking en gastvrijheid. Esther Van Apeldoorn bedankt voor jouw inspanningen om dit tot een geslaagd Palliatief Café te maken.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl