Triviant Palliatieve Zorg voor verzorgenden

In 2018 won het Expertisecentrum Palliatieve Zorg (EPZ) van het Leids Universitair Medisch Centrum de Jaarprijs palliatieve Zorg Impact met ‘Triviant Palliatieve Zorg’. Met het spel kunnen zorgverleners op een speelse en interactieve wijze hun kennis vergroten over de vele aspecten van palliatieve zorg. Naast een eerste versie voor artsen, art-assistenten en verpleegkundigen, is er nu ook een versie voor verzorgenden.

Triviantbord Palliatieve Zorg
Het spel kan worden gespeeld met 5-6 deelnemers of met maximaal 4 groepjes van 2-3 deelnemers. Een consulent palliatieve zorg heeft de leiding en kan een antwoord toelichten en of aanvullende informatie geven. Een klinische les of teamoverleg is bijvoorbeeld een prima gelegenheid om het spel in te zetten en zo de kennis over palliatieve zorg te toetsen.

Er zijn twee versies van het Triviant spel beschikbaar:

  • Een versie voor artsen, arts-assistenten en verpleegkundigen.
  • Een versie voor verzorgenden.

Triviant palliatieve zorg

Bestellen
Het spel kan aangeschaft worden voor €55,- en bestaat uit een groot speelbord, vragenset, pionnen, triviantjes, een dobbelsteen en een speluitleg.

Momenteel is het spel Triviant uitverkocht, waardoor er geen bestellingen geplaatst kunnen worden. Het spel wordt geresiveerd en zal te zijner tijd opnieuw in de handel worden gebracht.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl