Vacature Projectleider Vereniging Transmurale Zorg

Projecten rond Dementie, Palliatieve Zorg en Zorg-ICT
32-36 uur per week

Ben jij sterk in verbinden? Wil jij een bijdrage leveren aan het bevorderen van de gezondheid en welzijn van mensen om zorg te voorkomen? Wij zoeken een projectleider voor 32-36 uur per week, voor de thema’s dementie, palliatieve zorg en Zorg-ICT.

Dit ga je doen als projectleider

Als projectleider stuur je de projecten aan die voortkomen uit de vraag van leden van de VTZ. Je draagt zorg voor een gestructureerd, zorgvuldig en efficiënt proces dat leidt tot een vooraf gedefinieerd eindresultaat dat is vastgelegd in het jaarplan. Je werkt daarbij samen met zorgprofessionals, management en bestuurders uit verschillende disciplines met (vaak) uiteenlopende belangen. Je werkt intensief samen met alle 9 collega’s. Je stuurt daarnaast op financiën, zorgt voor zichtbaarheid van (deel)resultaten via diverse media en legt verantwoording af aan de directeur van VTZ en de eindfinancier van het project. Tot slot draag je bij aan algemene organisatie activiteiten.

Samenvattend:

  • Leidinggeven aan projecten.
  • Opleveren en zichtbaar maken van het resultaat binnen de grenzen van tijd, geld en kwaliteit.
  • Onderhouden van de relatie met de opdrachtgever en het externe netwerk.
  • Verrichten van algemene werkzaamheden ten behoeve van de vereniging.

Je komt te werken binnen een klein, hecht en gelijkwaardig team met 9 andere collega project-, programmaleiders en ondersteuners. Je ontvangt leiding van de directeur. Je werkt nauw samen met de programmaleiders dementie en palliatieve zorg.

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.

Voor het organiseren van de Juiste Zorg op de Juiste Plek voor mensen in Nederland is regionale en lokale samenwerking nodig. Niet alleen binnen het zorgdomein, maar ook tussen het gemeentelijk domein en het zorgdomein is samenwerking van belang om de gezondheid en welzijn van mensen te bevorderen en (zwaardere) zorg te voorkomen. Samenwerken is noodzakelijk, maar complex; het vraagt van zorgpartijen en de overheid om verder te kijken dan hun individuele belangen, te staan voor moeilijke keuzes in het afbakenen en toekomstbestendig organiseren van zorg.

De Vereniging Transmurale Zorg (VTZ) is hét samenwerkingsverband tussen ziekenhuizen, revalidatie, ambulancevervoer, VVT-instellingen, GGZ, apothekers, welzijn, gezondheidscentra en huisartsen in de regio Haaglanden. Het betreft een kleine organisatie met een omvangrijk netwerk van stakeholders. Ook patiënten- en cliëntenorganisaties, verzekeraars en gemeenten maken hier deel van uit.

Het doel van de vereniging is de bevordering en versterking van de transmurale zorg in de Haagse regio. De vereniging stimuleert, coördineert en begeleidt hiertoe initiatieven, activiteiten en projecten gericht op samenhang en afstemming van de zorg.

Functie-eisen en benodigde competenties

  • Een HBO/WO-opleiding in de gezondheidszorg, met minimaal 1 jaar relevante werkervaring.
  • Lerende, zelfstandige en collegiale instelling.
  • Zowel mondeling als schriftelijk zeer vaardig in communicatie naar verschillende stakeholders toe.
  • Bestuurlijk sensitief, in staat om met verschillende belangen om te gaan.
  • Analytisch sterk.
  • Ervaring met organiseren en uitvoeren van diverse samenwerkingsvormen: digitaal, fysiek en gemixt.

Inschaling

Je wordt ingeschaald in FWG 55, CAO VVT op basis van 36 uur.

Reacties

Reacties zien wij met belangstelling tegemoet. De reactietermijn sluit op vrijdag 17 februari 2023.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 28 februari en woensdag 1 maart 2023.
Het 2e gesprek vindt plaats op maandag 6 maart of donderdag 9 maart.

Motivatie en curriculum vitae kun je mailen naar De heer A.R. van Halteren, (directeur)  secretariaat@transmuralezorg.nl

Heb je vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Sven Zeilstra via e-mail: secretariaat@transmuralezorg.nl.
Voor meer informatie over de vereniging, programma’s en projecten verwijzen wij naar onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.