Webinar landelijk programma medicatieoverdracht (MP9)

Op dinsdag 23 april van 13.00 – 13.50 uur is er een webinar over het landelijke programma medicatieoverdracht (MP9).
Het thema van deze kennissessie is: Wat gaat er veranderen in de werkprocessen van zorgverleners door het programma Medicatieoverdracht?
Deze kennissessie vindt online plaats. Deelname is gratis.
Hieronder de link om je aan te melden.
Kennissessie | Wat gaat er veranderen in de werkprocessen van zorgverleners door het programma Medicatieoverdracht? – Samen voor Medicatieoverdracht

Het programma Medicatieoverdracht
Alle zorgsectoren en de sector Patiënt & cliënt hebben samen afspraken gemaakt over hoe ze digitaal medicatiegegevens met elkaar gaan uitwisselen. Doel: altijd een actueel en compleet medicatieoverzicht bij elke zorgverlener en de patiënt zelf. Dat helpt om medicatiefouten te voorkomen.
Het programma Medicatieoverdracht werkt aan het implementeren van deze afspraken. Een deel wordt ingebouwd in de software die zorgverleners gebruiken, een ander deel is vertaald in werkprocesafspraken. Dit gaat impact hebben op de werkprocessen van de zorgverleners die met medicatie te maken hebben.

Als regio Haaglanden hebben we afgesproken om de ontwikkelingen van het landelijke programma te volgen. Mocht u op dit moment al vragen hebben over medicatieoverdracht in de regio dan kunt u terecht bij Inge Stollman (Inge.Stollman@transmuralezorg.nl)

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl