Uitnodiging: Online Kennismarkt Propallia

Consortium Propallia organiseert, in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg, op donderdag 3 juni 2021 een Online Kennismarkt.

Ben jij actief in de palliatieve zorg in de regio Delft, Gouda, Den Haag of Leiden? Of je nu aan het bed staat, in het management van een zorgorganisatie zit of opleider bent: jij kunt de zorg beter maken. Hoe? Met de lessen, interventies en instrumenten die voortkomen uit het ZonMw-programma Palliantie. Meer dan zorg.

Dankzij de Online Kennismarkt van Propallia ben je weer helemaal op de hoogte én geïnspireerd. Je krijgt informatie over een scala van Palliantie-projecten en praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan in de praktijk.

Programma

  • Lezing ‘Implementatie in de palliatieve zorg’
  • Pitches over lessen, interventies en instrumenten uit onderzoek, o.a.:
  • Breakout rooms: ga met onderzoekers en collega’s uit de regio in gesprek over díe thema’s die het meest aansluiten bij jou en je organisatie.

Bekijk onze agenda of klik hier om je aan te melden*

* Deze bijeenkomst is bedoeld voor zorgverleners, managers en beleidsmedewerkers in zorgorganisaties en opleiders die actief zijn op het gebied van palliatieve zorg in de regio’s Delft, Gouda, Den Haag en Leiden. De organisatie streeft naar een evenwichtige samenstelling en behoudt zich daarom het recht om aan specifieke doelgroepen voorrang te geven.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl