Vacature projectleider Acute Zorg en Kortdurend Verblijf

Heb jij affiniteit met ketenzorg en het thema de juiste zorg op de juiste plek? Ben je een verbinder en een ‘’spin in het web’’ met een politieke antenne? Ben je sterk in het structureren en begeleiden van complexe processen? Werk je graag samen in een hecht en wendbaar team? Dan zoekt Vereniging Transmurale Zorg jou!

Onze huidige projectleider heeft een nieuwe uitdaging gevonden, daarom ontstaat er een vacature binnen STZ.
De projectleider voor deze vacature richt zich op het dossier Acute Zorg en Kortdurend verblijf, 28 uur, schaal 55-60 (CAO VVT), afhankelijk van ervaring.
In de kern richt dit thema zich op de keten tussen huisarts, ziekenhuis en VVT en de knelpunten die zich daarin voordoen m.b.t. instroom, doorstroom en uitstroom. Voor verdere informatie over de werkzaamheden van STZ rond het dossier Acute Zorg en Kortdurend Verblijf zie https://transmuralezorg.nl/project_themas/acute-zorg-en-kortdurend-verblijf/.

Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van 1 jaar met kans op verlenging bij gebleken geschiktheid.

Je vindt de vacature in de bijlage.

Reacties zien wij met belangstelling tegemoet. De reactietermijn sluit op 11 juli 2019. Gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 15 juli 2019.