Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief van PZNL

Met de introductie van Palliaweb is een belangrijke eerste stap gezet in het bieden van een platform waar iedereen die betrokken is bij palliatieve zorgverlening eenvoudig informatie kan vinden maar ook zelf kennis kan delen. In aanvulling op dit kennisplatform starten de leden van PZNL dit voorjaar met één gezamenlijke PZNL-nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bundelt nieuws en informatie over ontwikkelingen die bijdragen aan betere palliatieve zorg en biedt inspiratie met mooie praktijkvoorbeelden.

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het nieuws in de palliatieve zorg en heb je je nog niet ingeschreven voor de PZNL-nieuwsbrief? Meld je dan eenvoudig aan door het invullen van het aanmeldformulier op Palliaweb. Je ontvangt dan de eerste PZNL-nieuwsbrief in maart.

Laat ons weten wat jij wil lezen!
In de PZNL-nieuwsbrief willen we nieuws delen dat voor professionals in het palliatieve werkveld relevant is. We ontvangen hiervoor graag jouw input. Wat zijn onderwerpen waarover jij geïnformeerd wil worden? Laat het ons weten door te mailen met de redactie van de nieuwsbrief via communicatie@pznl.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl