Programma dementie

Meer focus op de mens met dementie en minder op de patiënt: dat is de gedeelde ambitie van zorgpartijen binnen de regio Haaglanden als het gaat om dementiezorg. Hoe creëren we meer samenhang, continuïteit en kwaliteit in het zorgaanbod, zodat mensen langer en goed ondersteund thuis kunnen blijven wonen? Daartoe vormt Stichting Transmurale Zorg Den Haag e.o. met een groot netwerk aan zorgpartijen uit de regio Haaglanden sinds 2008 het Netwerk Dementie Haaglanden.

Programma dementie werkt met een meerjarenplan. Dit meerjarenplan, en aanvullende informatie zoals de zorgstandaard dementie en de contactgegevens van de casemanagers dementie vindt u op deze pagina met algemene informatie.algemene informatie

Wilt u meer weten over het Programma dementie of over Netwerk Dementie Haaglanden? Neem dan contact op met Mandy Los (programmaleider dementie) of Derkje Andree Wiltens (projectleider dementie en palliatieve zorg)

Meer informatie: Wilt u meer weten over het Netwerk Dementie Haaglanden? Neem gerust contact op met:

Mandy Los – programmaleider dementie

Telefoonnummer: 06-11243142

Mailadres: mandy.los@transmuralezorg.nl

 

Betrokken partijen
We vormen het Netwerk Dementie Haaglanden met VVT-instellingen, ziekenhuizen, welzijnsinstellingen, informele zorgpartijen en GGZ-instellingen uit Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg en Wassenaar. Ook de gemeentes en Alzheimer Nederland nemen deel aan het Netwerk Dementie Haaglanden.

Wenst uw organisatie deel te nemen aan het Netwerk Dementie Haaglanden? Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Wij zijn een samenwerkingsverband van de volgende participanten

Kennisbank over programma dementie

Relevante nieuwsberichten

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Stichting Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl