Online cursus Alcohol & Ouderen

Schrijf je nu in voor de gratis online cursus ‘Alcohol en ouderen: meer handvatten krijgen vanaf jouw eigen organisatie’.

Wanneer, hoe laat en waar?
De online cursus bestaat uit 2 opvolgende sessies van 2 uur. U volgt de cursus waar u zelf wilt. U heeft een computer met webcam, geluid en microfoon nodig en een stabiele internetverbinding.

Wat gaan we doen?
Een online workshop via de webcam waarbij iedereen op een zelf gekozen locatie zit. U hoeft niet veel van computers te weten om mee te kunnen doen. Tijdens de eerste sessie zal er aandacht worden besteed aan alcohol als middel en vooral wat er verandert naarmate je ouder wordt. Tijdens de tweede sessie wordt meer ingegaan op hoe je het gesprek aan kunt gaan bij een vermoeden van overmatig middelengebruik.
Deze workshop zal veel interactie hebben, u als deelnemer zal met regelmaat gevraagd worden naar meningen, opvattingen en voorbeelden. De voorlichting is met name geschikt voor professionals en vrijwilligers. Voor aanvang van de eerste sessie krijgt u eerst een korte sessie met uitleg over de werking van het programma.

Meer informatie, aanmelding en kosten
Meer informatie vindt u hier. NB: Om kosteloos deel te kunnen nemen, volg de aanwijzingen op de website.
Trainer: Stefan Sandifort, 06 10 91 56 91, s.sandifort@indigohaaglanden.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl