Regionale ontwikkeling: website Haagsche Zin online

Sinds april is er een loket bij voor de vrijgevestigd geestelijk verzorger in de Haagse regio. Om de vindbaarheid te vergroten van beschikbare en gekwalificeerde geestelijke zorg door de vrijgevestigde geestelijk verzorgers is een regionaal initiatief opgezet: Haagsche Zin. Geestelijke verzorging in de thuissituatie is daarmee op meerdere plekken beschikbaar, dan alleen in de tweede lijn door de instellingen die ook cliënten in de thuissituatie zien.

Haagsche Zin biedt een lokaal loket waar cliënten terecht kunnen met vragen over zichzelf en het samenleven met elkaar. Een luisterend oor, een goed gesprek kan helpen om het vol te houden, houvast, innerlijke rust te behouden en/of te vinden. Haagsche Zin is een netwerk van vrijgevestigde geestelijk verzorgers, voor levensbegeleiding in de thuissituatie. Ook als zorgmedewerker of medewerker in het sociale domein kunt u een cliënt aanmelden voor een gesprek.

U kunt Haagsche Zin zowel telefonisch bereiken als via de website. Op de website vindt u alle informatie en wat er geboden wordt door Haagsche Zin.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl