Terugblik webinar zorg en welzijn in de 1,5 meter samenleving

Op woensdagmiddag 24 juni heeft Vereniging Transmurale Zorg haar eerste webinar georganiseerd om ook in deze tijd haar partners te kunnen verbinden.

Het webinar werd geopend door Rob Adams die een inspirerend verhaal vertelde over het verschil tussen vernieuwen en verbeteren en de valkuilen en kansen die daar bij komen kijken. Na het plenaire gedeelte, zijn de deelnemers uiteen gegaan in 4 verschillende break-out rooms. Elke break-out room had zijn eigen onderwerp en spreker.

Met Moritz Pfahler (geestelijk verzorger) konden de deelnemers in een open gesprek bespreken hoe zij de afgelopen tijd zijn omgegaan met de levensvragen van de patiënt en welke geleerde lessen zij hier uit geleerd hebben.

In de workshop van Isolde Verburgt (PEP Den Haag) en Carolien Borrias (gemeente Den Haag) zijn de deelnemers in gesprek gegaan over het steunen van mantelzorgers en naasten in corona-tijd en hierna.

Michel Winnubst (ZorgZijn Werkt) vertelde de deelnemers over de arbeidsmarkt voor, tijdens en na corona en wat de impact is geweest op de arbeidsmarkt en wat dit voor de toekomst zou kunnen betekenen.

In de workshop over digtiale zorg deelden de deelnemers hun best-practices van de afgelopen maanden met elkaar en Florian Visser (Vereniging Transmurale Zorg) en welke inzichten zij hierbij hebben opgedaan.

Het was een geslaagd webinar, een mooie manier om in deze tijd elkaar te vinden en te verbinden. Alle sprekers en deelnemers heel erg bedankt voor jullie bijdrage!

Hieronder zijn de introducties van de sprekers te vinden en in de bijlagen de PowerPoint presentaties.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Inschrijven
Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bezoek- en Correspondentieadres

Vereniging Transmurale Zorg Den Haag e.o.
p/a Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contactgegevens

070-7000077
info@transmuralezorg.nl